Groepsfoto


 

Niets is spannender dan het maken van een groepsfoto. Het organiseren van zo’n bijeenkomst kan lastig zijn, maar als dat eenmaal is gelukt zorgt ons team voor een onvergetelijke sessie.

 

Onze studio is speciaal ingericht voor het maken van portret- en groepsfoto’s. U herkent dat direct bij de ontvangst – de visagieruimte, de ruime studio zelf, de apparatuur, alles is gericht op een professioneel resultaat.

Meer weten over onze werkwijze? KLIK HIER

Bij een groep maken wij altijd een serie opnamen, wisselend van compositie en opstelling, zodat u na de fotosessie zelf een keus kunt maken. Als u de groepsfoto in zwartwit of in plaats van fotopapier op canvas wilt laten afdrukken houden wij daar al direct rekening mee. Gewoon omdat elke techniek weer een andere benadering vraagt.

 

Wij werken op afspraak, even bellen of mailen is al voldoende. Let op: bent u verhinderd nadat u een afspraak heeft gemaakt, dan dient u dit wel tijdig te melden.

 

 

 

De voorbeelden van de opname sessie 

Per e-mail ontvangt u binnen 2 dagen een link naar uw persoonlijke overzichten webgallery met uw groepsfoto’s.

Thuis of op het werk kunt u uit deze nog onbewerkte beelden op uw gemak een keuze maken.

En wilt u de foto’s aan de andere leden van de groep laten zien, dan stuurt u ze eenvoudig de link door. Makkelijker kan het niet.

 

Foto’s bestellen

Heeft u bepaald welke foto’s u wilt laten vergroten en op welk formaat? Dan bestelt u ook weer per e-mail of komt u gewoon even langs. Een afdruk op fotopapier – op een willekeurig formaat – ligt na 3 dagen voor u klaar, een afdruk op canvas na 5 dagen. Nog sneller kan ook, maar dat heeft mogelijk invloed op de prijs.

 

Bellen voor informatie of een afspraak

U kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten u dan de studio en aangrenzende visagieruimte zien, maar ook echte voorbeelden van groepsfoto’s en van alle mogelijkheden voor afdrukken en inlijsten.

 

Leave a Reply