Kinderportret

Uw kleine is op elke leeftijd fotogeniek. En natuurlijk heeft u de leukste momenten vastgelegd. Maar bezit u ook een echt portret of spannende actiefoto van uw baby of peuter?

Een baby is een tiener voor u het goed en wel door heeft. Gelukkig is het nooit te laat voor een professionele studiofoto van de kleine. Als blijvende herinnering aan een bijzondere tijd.

Bij een studiosessie kan eigenlijk alles. Vertel onze fotograaf gewoon wat uw ideeën zijn en het resultaat zal u verrassen.

Wij werken op afspraak, even bellen of mailen is al voldoende. Let op: bent u verhinderd nadat u een afspraak heeft gemaakt, dan dient u dit tijdig te melden.

 

 

Als de afspraak is gemaakt nemen wij vóór de opnamesessie alle mogelijkheden met u door. Ook de manier van afdrukken – in kleur of zwartwit, op duurzaam fotopapier of canvas. Alleen door hier al direct rekening mee te houden kunnen we een optimaal resultaat bereiken.Een fotosessie bestaat uit totaalopnamen, afgewisseld met halftotalen en close-ups. Eventueel onderbroken door een verandering van kleding. De gehele sessie duurt ca. 30 minuten. Wilt u zelf ook met de kleine op de foto, dan nemen we gewoon wat meer tijd voor de extra opnamen. Deze opnamen betaalt u direct na de fotosessie – in ons overzicht vindt u de prijzen van standaard vergrotingen. 

Peuterfoto’s

Babyfoto’s

Als u over een internetverbinding beschikt ontvangt u binnen twee dagen per e-mail eenLink naareen persoonlijke webgallery met uw foto’s. Uit deze nog onbewerkte beelden kunt u op uw gemak een keuze maken. Als u de fotosessie aan familie of vrienden wilt laten zien, stuurt u ze gewoon de link door.Foto’s bestellenHeeft u bepaald welke foto’s u wilt laten vergroten en op welk formaat? Dan bestelt u ook weer per e-mail of komt u gewoon even langs. Een afdruk op fotopapier – op een willekeurig formaat – ligt na 3 dagen voor u klaar, een afdruk op canvas na 5 dagen. Nog sneller kan ook, maar dat heeft mogelijk invloed op de prijs.Bellen voor informatie of een afspraakU kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten u dan de studio en aangrenzende visagieruimte zien, maar ook echte voorbeelden van kinderfoto’s en van speciale bewerkingen zoals een samengestelde foto uit een babysessie. Tel daarbij alle mogelijkheden voor afdrukken en inlijsten en u heeft bij ons alle ruimte voor creativiteit. testen