portretfoto van 1 tot 8 personen

Dagelijks maken wij in onze studio portret en groepsfoto’s . Vaak met specifieke wensen, hetgeen voor ons geen probleem is. Bespreek vooraf uw specifieke wensen of laat het aan de expertise van  de fotograaf over , hij doet dit werk al sinds 1980.

Een foto sessie duurt ca 30 minuten, voorafgegaan met  een kleine make-up check.  Is de kleding in orde! Na een gevarieerde fotosessie ,maakt de fotograaf met zijn assistent  een selectie van de beste /mooiste foto’s . Via een webgallerie maakt u de keuze van de vergroting.

Studio kosten

 1 persoon    €   60,-                           5  personen      € 90,-                          

2 personen  € 67,50                        6  personen      € 97,50                          

3 personen  €  75,00                       7  personen     € 105,-                          

4 personen  €  82,50                       8  personen     € 112,50                          

Nu boeken en maak gebruik van de aanbieding, met nu een gratis 30×40 afdruk , uw voordeel is dan € 30,-

Wilt u een groter formaat afdruk, of een mooie canvas afdruk, dan behoud u uw voordeel van €30,- .

 

Binnen een dag na de studio sessie ontvangt u per e-mail uw persoonlijke LINK. Dus gewoon op uw gemak bij u thuis of op het werk kunt u nu een keuze maken uit de serie geslaagde opnamen. En wilt u deze fotosessie aan familie of vrienden laten zien, dan stuurt u ze gewoon de LINK door.

Foto’s bestellen.
Als u een keuze heeft gemaakt belt of mailt u uw bestelling door of u komt langs voor nadere toelichting en wensen. Een afdruk op fotopapier leveren wij in 2 dagen een afdruk op canvas in 5 dagen. Kortere levertijden zijn mogelijk, dit kan echter kostenverhogend werken. Wij zijn niet aan formaten gebonden dus u kunt uw afdrukken laten maken op elk gewenst formaat in zwart wit of kleur. Verder leveren wij uit een ruime sortering moderne en klassieke fotolijsten met of zonder passe partout.

Bellen voor informatie of een afspraak!
U kunt natuurlijk gewoon even bellen (070 365 77 33) voor meer informatie en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de portrefoto’s zoals u die gemaakt wilt hebben. Maar nog leuker is het om even langs te komen dan kunnen wij met echte voorbeelden van foto’s , canvas of andere media en ook de vele mogelijkheden van inlijsten laten zien. Bovendien kijkt u dan ook even in onze studio met aangrenzende visagie ruimte. Daarbij krijgt u een folder met vrijwel alle gewenste informatie.

Terug naar hoofmenu

Uw foto’s op CD, klik hier

Geef een reactie