Portretfotografie

In de studio
In onze studio die speciaal is ingericht voor het maken van portret- en groepsfoto’s beschikken we over alle benodigde faciliteiten.
Het team van Studio Jacobson ziet het maken van studiofoto’s als een artistieke uitdaging en we gaan dan ook uiterst professioneel te werk. Een kleine make-up behandeling en het doorspreken van de wensen brengen u al snel in de juiste stemming. We maken verschillende opstellingen, zodat u na de fotosessie zelf een keuze kunt maken. Of het gaat om een portretfoto in kleur of zwartwit en om een afdruk op traditioneel fotopapier , canvas of een ander medium, het is allemaal mogelijk.

 

Binnen twee dagen na de studio sessie ontvangt u per e-mail uw persoonlijke LINK. Dus gewoon op uw gemak bij u thuis of op het werk kunt u nu een keuze maken uit de serie geslaagde opnamen. En wilt u deze fotosessie aan familie of vrienden laten zien, dan stuurt u ze gewoon de LINK door.

Foto’s bestellen.
Als u een keuze heeft gemaakt belt of mailt u uw bestelling door of u komt langs voor nadere toelichting en wensen. Een afdruk op fotopapier leveren wij in 3 dagen een afdruk op canvas in 5 dagen. Kortere levertijden zijn mogelijk, dit kan echter kostenverhogend werken. Wij zijn niet aan formaten gebonden dus u kunt uw afdrukken laten maken op elk gewenst formaat in zwartwit of kleur. Verder leveren wij uit een ruime sortering moderne en klassieke fotolijsten met of zonder passepartout.

Bellen voor informatie of een afspraak!
U kunt natuurlijk gewoon even bellen (070 365 77 33) voor meer informatie en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de portrefoto’s zoals u die gemaakt wilt hebben. Maar nog leuker is het om even langs te komen dan kunnen wij met echte voorbeelden van foto’s , canvas of andere media en ook de vele mogelijkheden van inlijsten laten zien. Bovendien kijkt u dan ook even in onze studio met aangrenzende visagie ruimte. Daarbij krijgt u een folder met vrijwel alle gewenste informatie.

Terug naar hoofmenu

Uw foto’s op CD, klik hier

Leave a Reply