Familiefoto

Onze studio is speciaal ingericht voor het maken van portret- en groepsfoto’s. U herkent dat direct als wij u ontvangen voor een familiesessie. De visagieruimte, de studio zelf, de apparatuur – alles is gericht op een professioneel resultaat.

Bij een gezinsfoto maken wij altijd een serie opnamen, wisselend van compositie en opstelling, zodat u na de fotosessie zelf een keus kunt maken. Als u de groepsfoto in zwartwit of in plaats van fotopapier op canvas wilt laten afdrukken houden wij daar al direct rekening mee. Gewoon omdat elke techniek weer een andere benadering en belichting vraagt.

Wij werken op afspraak, even bellen of mailen is al voldoende. Let op: bent u verhinderd nadat u een afspraak heeft gemaakt, dan dient u dit wel tijdig te melden.

U ontvangt binnen twee dagen per e-mail een link naar een persoonlijke webgallery met uw familiefoto’s. Thuis of op het werk kunt u uit deze nog onbewerkte beelden op uw gemak een keuze maken. En wilt u de foto’s aan de familie laten zien, dan stuurt u eenvoudig de Link door. Makkelijker kan het niet. En sneller al evenmin.

Foto’s bestellen
Heeft u bepaald welke foto’s u wilt laten vergroten en op welk formaat? Dan bestelt u ook weer per e-mail of komt u gewoon even langs. Een afdruk op fotopapier – op een willekeurig formaat – ligt na 3 dagen voor u klaar, een afdruk op canvas na 5 dagen. Nog sneller kan ook, maar dat heeft mogelijk invloed op de prijs.

Bellen voor informatie of een afspraak
U kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten u dan de studio en aangrenzende visagieruimte zien, maar ook echte voorbeelden van familiefoto’s en van alle mogelijkheden voor afdrukken en inlijsten.