Familiefoto

Onze studio is speciaal ingericht voor het maken van portret- en groepsfoto’s. De visagieruimte, de studio zelf, de apparatuur – alles is gericht op een professioneel resultaat.
Bij een gezinsfoto maken wij altijd een serie opnamen, wisselend van compositie en opstelling, zodat u na de fotosessie zelf een keus kunt maken. Als u de groepsfoto in zwartwit of in plaats van fotopapier op canvas wilt laten afdrukken houden wij daar al direct rekening mee. Gewoon omdat elke techniek weer een andere benadering en belichting vraagt.
 
U ontvangt binnen een dag per e-mail een link naar een persoonlijke webgallery met uw familiefoto’s. Thuis of op uw mobiel kunt u uit deze (nog  onbewerkte) beelden op uw gemak een keuze maken. Ook kunt u ze al doorsturen naar sociaal media of deze bestanden downloaden.  En wilt u de foto’s aan de familie laten zien, dan stuurt u eenvoudig de Link door. Makkelijker kan het haast niet. 
 
Foto’s bestellen – het winkelwagentje
Op onze bestelsite staan formaten en prijzen aangegeven. Daar bepaald u welke foto’s u wilt laten vergroten en op welk formaat .  Een afdruk op fotopapier/canvas – op een willekeurig formaat – ligt binnen enkele dagen voor u klaar. Wilt u (bijwerkte)bestanden bestellen dan is dat ook mogelijk, dit is op de bestelsite aangegeven.
Voor informatie , een afspraak of reserveer een tijd in onze agenda!
U kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten u dan de studio en aangrenzende visagieruimte zien, maar ook echte voorbeelden van familiefoto’s en van alle mogelijkheden voor afdrukken en inlijsten.