Gezinsfoto

*Professionele fotostudio
*Leuke gevarieerde fotosessie
*Al vanaf  €95,- met afdrukken & korte levertijd.

Maak direct een afspraak bel 070 365 77 33

Een echte “must do” voor uw geslaagde familie shoot!
Review fam.Turfboer
“Afgelopen weekend een fotoshoot laten maken met onze dochter van 10 maanden. De sfeer was heel ontspannen en er werd niets overhaast gedaan. Onze dochter ontspande snel doordat er echt gekeken werd naar wat zij aangaf. Piet wist precies wat hij deed en wat leuke resultaten zou opleveren; en dat is zeker gelukt! Erg blij met de foto’s die we digitaal al hebben kunnen bekijken en besteld hebben.”
 
 
 

Onze studio is speciaal ingericht voor het maken van portret- en groepsfoto’s. U herkent dat direct als wij u ontvangen voor een familiesessie. De visagieruimte, de studio zelf, de apparatuur – alles is gericht op een professioneel resultaat.

Bij een gezins/familie foto maken wij altijd een serie opnamen, wisselend van compositie en opstelling, zodat u na de fotosessie zelf een keus kunt maken.

Als u de gezinsfoto in zwartwit of in plaats van fotopapier op canvas wilt laten afdrukken dan houden wij daar al direct rekening mee. Gewoon omdat elke techniek weer een andere benadering en belichting vraagt.

Wij werken op afspraak, even bellen of mailen is al voldoende. Let op: bent u verhinderd nadat u een afspraak heeft gemaakt, dan dient u dit wel tijdig te melden.

Per e-mail ontvangt u een link naar een persoonlijke webgallerie met uw foto’s. Met de voorbeelden kunt u dan op uw gemak een keuze maken. En wilt u de foto’s met de familie delen, dan stuurt u eenvoudig de Link door. 

Studio kosten € 95,- incl. een afdruk van 30×40 cm of afdrukken van 20×28 cm en twee afdrukken 13×18 cm (t.w.v. € 32,-)
Komt u met meer dan drie personen of wilt u andere formaten, dat is allemaal mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
Apeldoornselaan 194
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan