Groepsfoto

-Leuke gevarieerde fotosessie
-Korte levertijden
-Vanaf €95,- incl.30x40cm vergroting

 

Dagelijks maken wij in onze studio portret- en groepsfoto’s . Vaak met specifieke wensen, hetgeen voor ons geen probleem is. Bespreek vooraf uw specifieke wensen of laat het aan de expertise van de fotograaf over, hij doet dit werk al sinds 1980.
 
Als u de groepsfoto in zwartwit of in plaats van fotopapier op canvas wilt laten afdrukken houden wij daar al direct rekening mee. Gewoon omdat elke techniek weer een andere benadering en belichting vraagt.
Een foto sessie , voorafgegaan door een kleine make-up check.   Na een gevarieerde fotosessie ,maakt de fotograaf met zijn assistent  een selectie van de beste /mooiste foto’s .
 
U ontvangt binnen een dag per e-mail een link naar een persoonlijke webgallery met uw familiefoto’s. Thuis of op uw mobiel kunt u uit deze (nog  onbewerkte) beelden op uw gemak een keuze maken. Ook kunt u ze al doorsturen naar sociaal media of deze bestanden downloaden.  En wilt u de foto’s aan de familie laten zien, dan stuurt u eenvoudig de Link door. Makkelijker kan het haast niet. 
 
Foto’s bestellen – het winkelwagentje
Op onze bestelsite staan formaten en prijzen aangegeven. Daar bepaald u welke foto’s u wilt laten vergroten en op welk formaat .  Een afdruk op fotopapier/canvas – op een willekeurig formaat – ligt binnen enkele dagen voor u klaar. Wilt u (bijwerkte)bestanden bestellen dan is dat ook mogelijk, dit is op de bestelsite aangegeven.
Voor informatie , een afspraak of reserveer een tijd in onze agenda!
U kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten u dan de studio en aangrenzende visagieruimte zien, maar ook echte voorbeelden van familiefoto’s en van alle mogelijkheden voor afdrukken en inlijsten.

 

 
Apeldoornselaan 194
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan