Huisdieren

025-Bijl-hond

Huisdieren worden door de meeste mensen als echt familielid gezien, maar aan een mooie foto van de trouwe huisgenoot denkt bijna niemand. Met een leuke fotosessie kunt u dat goedmaken en heeft u een herinnering voor altijd. Uw trouwe gezelschap of speelmaatje verdient het om een keer vereeuwigd te worden. De levendige huisgenoot van vandaag is over een paar jaar misschien een bejaarde heer of dame. Jammer als u dan niet over een levensecht portret van uw huisdier beschikt. Op groot formaat bijvoorbeeld, ingelijst en op een mooie plaats aan de wand.
Enkele dagen later kunt u via de webgallery de foto’s online bekijken.
Als u de fotosessie aan familie of vrienden wilt laten zien, stuurt u ze gewoon de link door.

Foto’s bestellen

Heeft u bepaald welke foto’s u wilt laten vergroten en op welk formaat? Dan bestelt u ook weer per e-mail of komt u gewoon even langs. Een afdruk op fotopapier of op canvas – op elk gewenst formaat – ligt na 2 dagen voor u klaar.  Nog sneller kan, maar dat heeft mogelijk invloed op de prijs.

Bellen voor informatie of een afspraak

U kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten u dan de studio zien, maar ook echte voorbeelden van dierensessies en van speciale bewerkingen zoals een samengestelde foto of een pet picture. Het is bovendien een goede gelegenheid om te kijken naar afdrukken op canvas en naar een passende lijst.

Apeldoornselaan 194
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
Maandag: 11:00–17:30
Dinsdag–vrijdag: 09:30–17:30
Zaterdag: 11:00–15:00