Huisdieren

Huisdieren worden door de meeste mensen als echt familielid gezien, maar aan een mooie foto van de trouwe huisgenoot denkt bijna niemand. Met een leuke fotosessie kunt u dat goedmaken en heeft u een herinnering voor altijd.Uw trouwe gezelschap of speelmaatje verdient het om een keer vereeuwigd te worden. De levendige huisgenoot van vandaag is over een paar jaar misschien een bejaarde heer of dame. Jammer als u dan niet over een levensecht portret van uw huisdier beschikt. Op groot formaat bijvoorbeeld, ingelijst en op een mooie plaats aan de wand. 
Meer dieren op één foto is een lastige opgave. Dat lukt eigenlijk alleen bij getrainde honden. Maar met wat geduld en goede wil slagen wij er toch meestal wel in, een aantal attractieve opnamen te maken. En als het echt tegenzit bestaat gelukkig altijd de mogelijkheid, de dieren apart te fotograferen en er later één foto van te maken. Daar houden we in ieder geval bij de opnamen al rekening mee.
Enkele dagen later kunt u via de webgallery de foto’s online bekijken.
Als u over een internetverbinding beschikt ontvangt u binnen twee dagen per e-mail eenlink naareen persoonlijke webgallery met uw dierenfoto’s. Uit deze nog onbewerkte beelden kunt u dan op uw gemak een keuze maken. Als u de fotosessie aan familie of vrienden wilt laten zien, stuurt u ze gewoon de link door.Foto’s bestellenHeeft u bepaald welke foto’s u wilt laten vergroten en op welk formaat? Dan bestelt u ook weer per e-mail of komt u gewoon even langs. Een afdruk op fotopapier – op elk formaat – ligt na 3 dagen voor u klaar, een afdruk op canvas na 5 dagen. Nog sneller kan, maar dat heeft mogelijk invloed op de prijs.Bellen voor informatie of een afspraak U kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten u dan de studio zien, maar ook echte voorbeelden van dierensessies en van speciale bewerkingen zoals een samengestelde foto of een pet picture. Het is bovendien een goede gelegenheid om te kijken naar afdrukken op canvas en naar een passende lijst.

Apeldoornselaan 206
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
Maandag:  11:00 tot 17:30 uur
Di t/m Vr.: 09:30 tot 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur