Karakterportret

Bij een standaardportret maken we een serie opnamen in een aantal afwisselende poses. Na een werkdag krijgt u middels een webgallery de voorbeelden te zien en kunt op online bestellen of langskomen voor de bestelling en eventueel de passende lijst(met 15% korting) erbij uit te zoeken.Bij een karakter portret fotograferen wij bij voorkeur in krachtig zwartwit. Door het ontbreken van kleur komt de nadruk op het onderwerp en de lichtval. Als de fotograaf deze twee elementen kunstzinnig weet te combineren ontstaat iets magisch: een portret met karakter. Een begrip dat zich moeilijk laat omschrijven maar dat iedereen direct herkent.Wat typerend is voor de geportretteerde krijgt door het contrast van licht en donker, hard en zacht, een extra dimensie. En omdat niets afleidt van het onderwerp leent zwartwit – of gebruik van een steunkleur – zich bijzonder voor een artistieke benadering.

Het team van Jacobson kent de geheimen van zwartwit fotografie als geen ander. En weet dat de belichting en compositie om een andere aanpak vragen, maar ook de interactie met de geportretteerde.

Een standaard portret maken wij vanaf € 60,- inclusief een 20x25cm afdruk (in kleur).

Een karakter portret High key of low-key maken wij vanaf € 125,- inclusief een 24x30cm afdruk (zwartwit of kleur)

Als u aan een karakterportret denkt horen wij dat graag vóór de fotosessie. Wij nemen dan de tijd voor de voorbereiding en spreken alle mogelijkheden met u door.

Zoals bij alle portretfoto’s maken we als regel een serie opnamen, wisselend van compositie, waaruit u zelf een keus maakt.  

Soms wil men een uitgesproken beeld , ofwel een foto zegt meer dan duizend woorden. Een blik of een uitdrukking zegt veel. Het gevoel van… gewoon vastgelegd in een foto.

In een gesprek met de fotograaf en zijn stylist komen er uiteindelijk bijzondere foto’s tot stand.

Binnen twee dagen na de studio sessie ontvangt u per e-mail uw persoonlijke LINK. Dus gewoon op uw gemak bij u thuis of op het werk kunt u nu een keuze maken uit de serie geslaagde opnamen. En wilt u deze fotosessie aan familie of vrienden laten zien, dan stuurt u ze gewoon de LINK door.

Foto’s bestellen.
Als u een keuze heeft gemaakt belt of mailt u uw bestelling door of u komt langs voor nadere toelichting en wensen. Een afdruk op fotopapier leveren wij in 3 dagen een afdruk op canvas in 5 dagen. Kortere levertijden zijn mogelijk, dit kan echter kostenverhogend werken.
Wij zijn niet aan formaten gebonden dus u kunt uw afdrukken laten maken op elk gewenst formaat in zwartwit of kleur. Verder leveren wij uit een ruime sortering moderne en klassieke fotolijsten met of zonder passe partout.

Bellen voor informatie of een afspraak!

U kunt natuurlijk gewoon even bellen (070 365 77 33) voor meer informatie en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de portretfoto’s zoals u die gemaakt wilt hebben. Maar nog leuker is het om even langs te komen dan kunnen wij met echte voorbeelden van foto’s , canvas of andere media en ook de vele mogelijkheden van inlijsten laten zien. Bovendien kijkt u dan ook even in onze studio met aangrenzende visagieruimte. Daarbij krijgt u een folder met vrijwel alle gewenste informatie.

Om auteursrechtelijke redenen geven wij geen bestanden uit handen, maar wij maken wel uitzonderingen.

error: Content is protected !!