Karakterportret

Soms wil men een uitgesproken beeld, ofwel een foto zegt meer dan duizend woorden. Een blik of een uitdrukking zegt veel. Het gevoel van… gewoon vastgelegd in een foto.

In een gesprek met de fotograaf en zijn stylist komen er uiteindelijk bijzondere foto’s tot stand.

Als de fotograaf deze twee elementen kunstzinnig weet te combineren ontstaat iets magisch: een portret met karakter. Een begrip dat zich moeilijk laat omschrijven maar dat iedereen direct herkent

Anders dan de standaard portretfoto maken we gebruik van een aangepaste belichting.

Bij het karakterportret maken we een krachtig portretopname, liefst in zwartwit en typerend door het contrast van licht en donker, hard en zacht, geeft daardoor een extra dimensie.

Door het ontbreken van kleur komt de nadruk op het onderwerp en de lichtval.

Tijdens de sessie is er veel interactie en samen met de fotograaf komt u tot een geweldig resultaat. 

Als u aan een karakterportret denkt horen wij dat graag vóór de fotosessie. Wij nemen dan de tijd voor de voorbereiding en spreken alle mogelijkheden met u door.

Zoals bij alle portretfoto’s maken we als regel een serie opnamen, wisselend van compositie, waaruit u zelf een keus maakt.

Een karakter portret High key of low-key maken wij vanaf € 60,- inclusief een 20×25 cm afdruk (zwartwit). 

Na de fotosessie stelt de fotograaf een online webgallerie samen en kunt op uw gemak een keuze maken.

Foto’s bestellen.
Als u een keuze heeft gemaakt belt of mailt u uw bestelling door of u komt langs voor nadere toelichting en wensen. Een afdruk op fotopapier, canvas  leveren wij in 3 dagen. 
Wij zijn niet aan formaten gebonden dus u kunt uw afdrukken laten maken op elk gewenst formaat in zwartwit of kleur. Verder leveren wij uit een ruime sortering moderne en klassieke fotolijsten met of zonder passe partout. Maar ook op modern Dibond paneel.

Bellen voor informatie of een afspraak!

U kunt natuurlijk gewoon even bellen (070 365 77 33) voor meer informatie en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de portretfoto’s zoals u die gemaakt wilt hebben. Maar nog leuker is het om even langs te komen dan kunnen wij met echte voorbeelden van foto’s , canvas of andere media en ook de vele mogelijkheden van inlijsten laten zien.
Bovendien kijkt u dan ook even in onze studio met aangrenzende visagie-ruimte. Daarbij krijgt u een folder met vrijwel alle gewenste informatie.
Apeldoornselaan 206
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
Maandag:  11:00 tot 17:30 uur
Di t/m Vr.: 09:30 tot 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur