Lijsten collage combi-deal

Een wandcollage laat meer zien dan met een enkele lijst mogelijk is. De collage bestaat uit een aantal sfeervolle lijsten die samen een beeldverhaal vormen en een sfeer neerzetten. Het aantal, de vorm en de combinatie bepaalt u zelf, afhankelijk van de ruimte aan de wand en uw budget.

U kunt de lijsten vullen met uw vakantiefoto´s, met artistieke opnamen, maar natuurlijk ook met uw favoriete familiefoto´s. Denk bijvoorbeeld aan uw jeugdfoto´s, portretten of aan  opnamen van ouders, opa en oma.

Wilt u eens iets anders aan de muur dan een traditioneel kunstwerk of een canvasprint? Iets persoonlijks, liefst met een flink formaat lijst en toch betaalbaar? Dat kan met een wandcollage.

Om een voorstelling te geven hebben we een aantal voorbeelden gemaakt hoe dit tot uiting kan komen.fotostudio den haag

 

Hoe werkt een Wandcollage Combideal?

Het startpunt van uw tableau is een modern, tijdloos type lijst. Compleet met een passepartout, dat wordt gebruikt of achter de lijst wordt bewaard voor later. De toepassing één type lijst zorgt voor een artistiek, evenwichtig totaalbeeld.

Wat kost het?

Voor de lijsten in uw wandcollage rekenen wij een uiterst scherpe prijs. Ook de overige kosten blijven beperkt als u zelf beeldmateriaal aanlevert. Dat laatste kunnen afdrukken zijn, kleine familiefoto’s, maar ook oude negatieven of dia’s. Wij zorgen dan voor een professionele afwerking.

 

Kom langs dan laten we u “live” de voorbeelden en kunt wij uw vragen beantwoorden en

direct uitleggen hoe u met de handige sjabloon de lijsten in een keer op de juiste plaats ophangt.

Een leuk cadeau idee voor de komende feestdagen!