Modelshoot

Modelshoot I – start up ( €95,-)

Na een voorbereiding van ca 15 minuten waarbij u de laatste voorbereidingen treft aan make-up, kleding. Hierna volgt een kleine werkbespreking over wat we gaan doen en wat uw verwachtingen zijn.
 
De fotograaf  werkt samen met u een aantal poses af en geeft aanwijzingen. Ook is eigen inbreng mogelijk, het is uiteindelijk een shoot voor jou.  De fotosessie neemt totaal max. 30 minuten in beslag; het zou zonde van de tijd zijn om tussendoor om te kleden.
 
Na de sessie gaat de fotograaf samen met zijn assistent een selectie maken. De geselecteerde opnamen worden nu bewerkt. Huid oneffenheden, puistjes maar ook wallen worden weggewerkt. De achtergrond wordt bijgewerkt. Kortom het beeld wordt geoptimaliseerd.
 
Enkele dagen later beschikt u over 12 geoptimaliseerde bestanden en een mooi vergroting formaat 30×45 cm. De bestanden zijn  geschikt om afdrukken te laten maken. 
 
 

Modelshoot 2 Basic – (€145,-)

Even als in bovenstaande tekst is dit een uitgebreidere sessie.
De totale opname tijd inclusief het omkleden is 45 minuten.
 
Enkele dagen later beschikt u over 18 geoptimaliseerde bestanden en drie mooie vergroting formaat 20×30 cm. De bestanden zijn  geschikt om afdrukken te laten maken. 
 
 
 9
Apeldoornselaan 206
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
 
Portretfoto’s op afspraak, ook buiten vermelde tijden.