Over ons

Over ons

Fotostudio Jacobson is in 1980 zelfstandig begonnen in de winkelstede…

Piet

Gediplomeerd vakfotograaf. Daarvoor MTS werktuigkunde, maar de passie voor fotografie was sterker. Daardoor veel industriële fotografie, de portretfotografie heeft ook een belangrijke plaats binnen het bedrijf. Door zijn technische achtergrond werd al snel besloten de fotoafwerking zelf te gaan verzorgen evenals het maken van fotopanelen en lijsten.

Andrea

Was al sinds jaar en dag werkzaam in de fotografie en heeft een aantal jaren de opleiding gevolgd aan de KABK – Den Haag.
Zij onderhoudt de klanten, contacten en de agenda.
Verder is zij zeer gespecialiseerd in het maken van miniportretten en assisteert de fotograaf met o.a. visagie/styling en adviseert ook klanten bij het inlijsten en werkt samen met Piet oplossingsgericht…
Zoals eerder genoemd zijn we in 1980 gestart van uit een pand in Den Haag zuid-west, later in 1994 hebben wij onze intrek genomen in het huidige pand, later zijn aangrenzende panden hieraan toegevoegd. Inmiddels beschikken we over 320M2 werk, winkel- en studio ruimte.
Vanuit mijn technisch verleden hebben wij direct meegekregen hoe belangrijk goed gereedschap is, dat is in de fotografie niet anders daarom werken wij uitsluitend met de premium producten van Canon, zowel de camera, lensen en de 12 kleurenprinters.