Over ons

Over ons

Fotostudio Jacobson is in 1980 zelfstandig begonnen in de winkelstede…

Piet

Gediplomeerd vakfotograaf.
Volgde de MTS werktuigkunde, maar de passie voor fotografie was sterker. Daardoor veel industriële fotografie, maar juist de portretfotografie heeft ook een belangrijke plaats binnen het bedrijf.  Wij hebben onze studio hiervoor speciaal ingericht.  Door zijn technische achtergrond werd al snel besloten de fotoafwerking zelf te gaan verzorgen evenals het maken van fotopanelen en lijsten.

Andrea

Is al sinds jaar en dag werkzaam in de fotografie en heeft een aantal jaren de opleiding gevolgd aan de KABK – Den Haag.
Zij onderhoudt het contact met de klanten en beheert de agenda. 
Verder is zij zeer gespecialiseerd in het maken van miniportretten.
Zij assisteert de fotograaf met o.a. visagie/styling.
Ook adviseert zij klanten bij het inlijsten van foto’s en kunstwerken en werkt evenals Piet oplossingsgericht.
Zoals eerder genoemd zijn we in 1980 gestart van uit een pand in Den Haag zuid-west, later in 1994 hebben wij onze intrek genomen in het huidige pand, later zijn aangrenzende panden hieraan toegevoegd. Inmiddels beschikken we over 320M2  winkel-, werk-en studio ruimte.
Vanuit mijn technisch verleden hebben wij direct meegekregen hoe belangrijk goed gereedschap is, dat is in de fotografie niet anders daarom werken wij uitsluitend met de premium producten van Canon, zowel de camera, lenzen en de grootformaat printer met 12 kleuren.
Apeldoornselaan 206
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
= Actieprijs!
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
Maandag:  11:00 tot 18:00 uur
Di t/m Vr.: 09:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur