Over ons

Fotografie en afwerking onder één dak – dat is Studio Jacobson kort samengevat. Deze twee activiteiten sluiten naadloos aan en versterken elkaar met één gemeenschappelijk doel: de best mogelijke foto.

 

De professionele studio is onze thuisbasis, waar u terecht kunt voor een simpele pasfoto, voor creatieve portret- en groepsfoto’s, voor een spannende modelsessie maar ook voor zakelijke opdrachten; van productfotografie tot industrieel werk.

Buiten de studio maakt ons team met evenveel passie een pakkende reportage, een serie bedrijfsfoto’s of een groepsfoto op locatie. Ons werkterrein wordt dan bepaald door de opdrachtgever en kan in principe overal zijn.

 

In tegenstelling tot andere fotografen gebeurt alle afwerking in eigen huis. Van digitale beeldbewerking en het afdrukken – standaard op duurzaam fotopapier of inktjet print tot en met het opplakken en inlijsten. Voor dat doel beschikt de studio over een printlijn voor afdrukken op groot formaat en over een eigen atelier voor canvasprints, opplakken en inlijsten.

 

Alles in eigen regie – van fotograferen tot een op maat gemaakte lijst – betekent dat wij niet afhankelijk zijn van toeleveranciers en transport. Dat komt niet alleen de kwaliteit van het werk ten goede maar werkt ook efficiënt en voorkomt communicatieproblemen en onnodige ergernis. De tijd die dat bespaart vindt u terug in een snelle levering en een scherpe prijs.

 

 

 

Fotostudio Jacobson – 070-3657733 – Apeldoornselaan 206 – 2573 LT Den Haag –

Info@jacobson.nl

 

error: Content is protected !!