Pasfoto aan huis


De identificatieplicht geldt nu voor iedereen, ook als u slecht ter been bent en uw huis niet meer uitkomt. Voor zaken als de burgerlijke stand, bankzaken en ziekenhuisopname, moet u zich wel kunnen legitimeren.

De pasfoto’s die voor deze legitimatiebewijzen worden gebruikt dienen aan de nieuwe Europese Norm te voldoen. Onze fotograaf heeft de kennis en de juiste apparatuur om deze gecertificeerde pasfoto’s bij u thuis of op locatie te maken. Ook maken wij deze voor internationale ID.

Bel voor een afspraak 070 365 77 33

Nadat u in overleg met de fotograaf een datum/tijd heeft gekozen, komt de fotograaf bij u langs. Hij zet bij u een compacte studio op zodat de pasfoto’s altijd goedgekeurd worden. Terug op de studio kiest de fotograaf de juiste pasfoto uit en zorgt hij ervoor dat deze bewerkt en geprint wordt volgens de eisen.

 

 

U kunt 6 pasfoto’s na 2 werkdagen over de post verwachten.

pasfoto op locatie pakket den haag

De pasfoto op locatie (*) heeft een all-in prijs van €45,-

Voor meerdere pasfoto’s op dezelfde locatie dan is de prijs voor elke volgende persoon € 17.50 per pasfotoset.

Nu tijdelijk met 1 gratis 13×18 vergroting.

* Den Haag-Wateringen-Loosduinen-Scheveningen, daarbuiten prijs volgens aanvraag

Voor internationale pasfoto’s worden afwijkende eisen gesteld, deze zijn per land verschillend. Aan deze eisen kunnen wij voldoen. Geef bij het maken van een afspraak aan voor welk land de pasfoto’s zijn bedoeld.

Different requirements are set for international passport photos; these vary from country to country. We can meet these requirements.
When making an appointment, indicate which country the passport photos are intended for.

 

 

Terug naar menu