Portretfotografie

Portretfotografie

-Speciaal ingerichte studio
-Leuke gevarieerde fotosessie
-Korte levertijden
-Voor €95,- incl.diverse afdrukken

 

Portretfoto van 1 tot 3 personen
Het team van Fotostudio Jacobson Den Haag ziet het maken van studiofoto’s als een artistieke uitdaging en we gaan dan ook professioneel te werk.
Bespreek vooraf uw specifieke wensen of laat het aan de expertise van de fotograaf over, hij doet dit werk al sinds 1980.
Een foto sessie duurt ca.30 minuten, voorafgegaan met een kleine make-up en kledingcheck.
Na een gevarieerde fotosessie, maakt de fotograaf met zijn assistent een selectie van de beste en mooiste foto’s.
Via een webgallerie maakt u de keuze van de vergroting.
 
Studio kosten € 95,- incl. een afdruk van 30×40 cm of een afdruk  20x28cnen een afdruk 13×18 cm. (t.w.v. € 32,-)
Heeft u liever een echte grote afdruk ingelijst en wel  of op canvas dan is dat geen probleem, wij hanteren daarbij korte levertijden.
 
 
 
Binnen een dag na de studio sessie ontvangt u per e-mail uw persoonlijke LINK. Dus gewoon op uw gemak bij u thuis of op het werk kunt u nu een keuze maken uit de serie geslaagde opnamen. En wilt u deze fotosessie aan familie of vrienden laten zien, dan stuurt u ze gewoon de LINK door. Foto’s bestellen.  Als u een keuze heeft gemaakt belt of mailt u uw bestelling door of u komt langs voor nadere toelichting en wensen. Een afdruk op fotopapier en op canvas leveren wij in 2 dagen.    Wij zijn niet aan formaten gebonden dus u kunt uw afdrukken laten maken op elk gewenst formaat in zwart wit of kleur. Verder leveren wij uit een ruime sortering moderne en klassieke fotolijsten met of zonder passe partout.
Bellen voor informatie of een afspraak!
U kunt natuurlijk gewoon even bellen voor meer informatie en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de portretfoto’s zoals u die gemaakt wilt hebben. Maar nog leuker is het om even langs te komen, dan kunnen wij naast echte voorbeelden van foto’s, canvas of andere media ook de vele mogelijkheden van inlijsten laten zien. Bovendien kijkt u dan ook even in onze studio met aangrenzende visagie ruimte. Daarbij krijgt u een folder met vrijwel alle gewenste informatie.
Apeldoornselaan 194
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan