Portretfoto van 1 tot 3 personen
Dagelijks maken wij in onze studio portret en groepsfoto’s. Vaak met specifieke wensen, hetgeen voor ons geen probleem is.
Bespreek vooraf uw specifieke wensen of laat het aan de expertise van de fotograaf over, hij doet dit werk al sinds 1980.
Een foto sessie duurt ca.30 minuten, voorafgegaan met een kleine make-up check en is de kleding in orde!
Na een gevarieerde fotosessie, maakt de fotograaf met zijn assistent een selectie van de beste en mooiste foto’s.
Via een webgallerie maakt u de keuze van de vergroting.
Studio kosten
De vermelde opname kosten zijn inclusief een vergroting op het formaat 30×40 cm en een overzicht van de overige gemaakte opnamen, middels een webgallerie online, om ook van de andere opnamen afdrukken te kunnen laten maken.
1 persoon         €    60,-
2 personen       €   67,50
3 personen       €   75,00
 
Binnen een dag na de studio sessie ontvangt u per e-mail uw persoonlijke LINK. Dus gewoon op uw gemak bij u thuis of op het werk kunt u nu een keuze maken uit de serie geslaagde opnamen. En wilt u deze fotosessie aan familie of vrienden laten zien, dan stuurt u ze gewoon de LINK door. Foto’s bestellen.  Als u een keuze heeft gemaakt belt of mailt u uw bestelling door of u komt langs voor nadere toelichting en wensen. Een afdruk op fotopapier en op canvas leveren wij in 2 dagen.    Wij zijn niet aan formaten gebonden dus u kunt uw afdrukken laten maken op elk gewenst formaat in zwart wit of kleur. Verder leveren wij uit een ruime sortering moderne en klassieke fotolijsten met of zonder passe partout.
Bellen voor informatie of een afspraak!
U kunt natuurlijk gewoon even bellen voor meer informatie en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de portretfoto’s zoals u die gemaakt wilt hebben. Maar nog leuker is het om even langs te komen, dan kunnen wij met echte voorbeelden van foto’s, canvas of andere media en ook de vele mogelijkheden van inlijsten laten zien. Bovendien kijkt u dan ook even in onze studio met aangrenzende visagie ruimte. Daarbij krijgt u een folder met vrijwel alle gewenste informatie.
Apeldoornselaan 206
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
Maandag:  11:00 tot 17:30 uur
Di t/m Vr.: 09:30 tot 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur