Referenties

Ron & Leila “Alleen bij Fotostudio Jacobson konden wij terecht met dit speciale verzoek. Onze motor is van grote emotionele waarde en daarmee wilde wij een prachtige foto. De studio is ruim, de shoot was super geweldig en het resultaat was nog veel beter! Voor ons geen ander adres!”

 

Marcel Brekelmans.  “Onlangs hebben wij een gezellige fotosessie gehad bij Fotostudio Jacobson. We hadden hier geen ervaring mee dus in het begin een beetje spannend. Piet gaf ons tips en aanwijzingen daarna werd het al snel heel spontaan. We waren dan ook blij verrast met het resultaat en hangt prachtig boven onze bank. Kortom Fotostudio Jacobson, een echte aanrader!”

 

Hajo Vis “Wij vonden het maken van de familiefoto een prettige ervaring. Er werd alle tijd genomen om goede foto’s te maken, wat zeker niet makkelijk was door het drukke gedrag van de twee kleintjes. Het resultaat was voortreffelijk”

Dhr. Meijer “De fotoshoot voor een online casino heeft Jacobson uitstekend afgerond. Met professionele begeleiding zijn de beelden prima en perfect te gebruiken.”

Cisca Weyhenke “De groepsfoto’s waren een groot succes. Vooral het kunnen aanbieden van 2 ingelijste foto’s binnen 3 uur na de opnamen, tijdens het diner, was een weergaloze verrassing voor mijn (88 jarige) moeder. Die is dan ook heel blij met de groepsfoto’s van de familie.  Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de uiterst voorkomende behandeling.”