Werkwijze

Werkwijze

Binnen twee dagen na de studio sessie ontvangt u per e-mail uw persoonlijke LINK. Dus gewoon op uw gemak bij u thuis of op het werk kunt u nu een keuze maken uit de serie geslaagde opnamen. En wilt u deze fotosessie aan familie of vrienden laten zien, dan stuurt u ze gewoon de LINK door.

Foto’s bestellen.

Als u een keuze heeft gemaakt belt of mailt u uw bestelling door of u komt langs voor nadere toelichting en wensen. Een afdruk op fotopapier leveren wij in 3 dagen een afdruk op canvas in 5 dagen. Kortere levertijden zijn mogelijk, dit kan echter kostenverhogend werken. Heeft u speciale wensen, zoals een glamour-retouche, dan is dit mogelijk. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden en zal de levertijd iets verlengen.

Wij zijn niet aan formaten gebonden dus u kunt uw afdrukken laten maken op elk gewenst formaat in zwartwit of kleur. Verder leveren wij uit een ruime sortering moderne en klassieke fotolijsten met of zonder passe-partout

Bellen voor informatie of een afspraak!

U kunt natuurlijk gewoon even bellen (070 365 77 33) voor meer informatie en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de portrefoto’s zoals u die gemaakt wilt hebben. Maar nog leuker is het om even langs te komen dan kunnen wij met echte voorbeelden van foto’s , canvas of andere media en ook de vele mogelijkheden van inlijsten laten zien. Bovendien kijkt u dan ook even in onze studio met aangrenzende visagie ruimte. Daarbij krijgt u een folder met vrijwel alle gewenste informatie.

Bestanden op CD