In een steeds snellere (zaken)wereld en digitale werkomgeving draait veel zo niet alles om beeldvorming. Daarom besteden we bij een zakenportret extra aandacht aan het doel van de foto. Of het nu om een foto voor een cv gaat, voor een website, voor een tijdschrift of andere publicatie – het beeld dat u wilt overbrengen staat centraal en moet gewoon raak zijn. U kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk maken.

De foto voor sollicitatie,  linkedin of  voor social media. De foto, die eerste indruk moet dus raak zijn.  Wat is raak?   Een treffende foto waarin u zichzelf herkent met uw positieve uitstraling zoals u gezien wil worden.  Een goede foto verhoogt de kans op een sollicitatie gesprek.

Uw kleding en houding, de setting, de gezichtsuitdrukking, het moet allemaal in het beeld passen. Serieus maar niet saai. Zelfverzekerd maar niet onnatuurlijk. Zakelijk of juist wat losser, samen met u vinden we de juiste toon.

Met onze fotograaf bespreekt u aan het begin van de sessie uw wensen en geeft waar u de foto's voor nodig heeft en zal hij tijdens de opnamen regelmatig met u de resultaten bekijken, u bijsturen en nuttige aanwijzingen geven. Dit alles in een ontspannen sfeer waarbij de kwaliteit en het resultaat telt.

De fotograaf maakt een ruime serie opnamen portret en half totaal.  Wilt u ook zich ook nog omkleden dan is dit mogelijk.

Een basis foto sessie duur ca 25 a 30 minuten. Een uitgebreidere sessie van 50-60 minuten is  mogelijk als u van kleding wilt wisselen.

U ontvangt via de mail een link voor uw persoonlijke webgalerie met daar een selectie van de beste opnamen.  Nadat u uw keuze heeft bepaalt worden deze bestanden nabewerkt en ontvangt u binnen 24 uur de bewerkt en op maat gemaakte bestanden per mail. U ontvangt de uitgewerkte bestanden op formaat voor linkedin en in hoge resolutie voor bijv. drukwerk.

Een basis sessie met 3 bestanden komt op € 125,- (* meest gevraagd)
Een sessie met omkleden incl. 6 bestanden komt op € 175,-
Extra uitgewerkte bestanden uit de shoot € 25,- per bestand.
De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Tijdelijke aanbieding  :  kleine sessie met 1 bestand € 49,50

 

Terug naar hoofmenu

Een profiel foto mag afwijkend zijn; hoeft niet perse op wit maar kan ook op zwart of met een afwijkende belichting. Het moet echter wel passen in uw doelgroep

Wilt u liever op locatie gefotografeerd worden, dan letten wij vooral op de totale indruk – het portret en de setting.. Zodat het portret klopt met het beeld wat u wilt uitdragen.

Tips:

Kies uw kleding met zorg uit , het moet de uitstraling hebben die bij uw doelgroep scoort. Een kleuterleidster, een zaken-man/vrouw , een designer etc.  Kortom zorg dat u goed  voor de dag komt.

De blik, dat is eenvoudig neem eens even de tijd om voor de spiegel te oefenen. Het lijkt overdreven maar het geeft zelf vertrouwen, hetgeen u tijdens de fotosessie zal helpen. Ontdekt u dat er nog wat kleine oneffenheden zijn zoals puistjes e.d. dat is geen probleem die werken we voor de shoot weg of achteraf in photoshop.

Een profiel foto mag afwijkend zijn; hoeft niet perse op wit maar kan ook op zwart of met een afwijkende belichting. Het moet echter wel passen in uw doelgroep.

Fotostudio Jacobson – 070-3657733 – Apeldoornselaan 206 – 2573 LT Den Haag -

Info@jacobson.nl

Terug naar hoofmenu

error: Content is protected !!