Zwangerschap

Zwangerschap

zwanger2In blijde verwachting

De zwangerschap is een hoogtepunt in je leven. Vooral de laatste maanden bepaalt dit wonder de vorm van je lichaam. Tot de geboorte van de nieuwe wereldburger een feit is en je lichaam z’n vertrouwde contouren weer terugkrijgt.

Heel jammer als je dan de fraaie welvingen niet hebt laten vastleggen, een tijdje vóór de geboorte. Want juist die bolle buik zorgt bij een uitgekiende belichting voor sfeervolle foto’s. En een waardevolle herinnering aan een heel bijzondere periode.

Onze professionele studio beschikt over de mensen, de apparatuur en de ervaring om zo’n intieme “blijde verwachting” foto te maken. Kom gewoon eens langs en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Een boek met mooie voorbeelden.

Ter inzage hebben wij een boek met voorbeelden, daarmee kunt u ideeën opdoen en uw persoonlijke wensen kenbaar maken.

De fotosessie

De eigenlijke fotosessie bestaat uit een afwisseling van totaalopnamen en close-ups, al of niet met je partner. Eventueel onderbroken door een verandering van kleding. Het geheel neemt ongeveer 45  minuten in beslag. de opname kosten bedragen € 125,00. Na de opname maakt u uw keuze met de online webgallerie.

U kunt kiezen uit een mooie 40×60 afdruk of een set foto’s bestaande uit 1x30x45cm en 2 afdrukken 13x18cm.

Binnen ca. 24 uur ontvangt u per e-mail een link naar een persoonlijke webgallery met de leukste foto’s. Uit deze nog onbewerkte beelden kan je op je gemak een keuze maken. Als je de fotosessie aan familie of vrienden wilt laten zien, stuur je ze gewoon de link door.

Foto’s bestellen 
Heeft u uw keuze gemaakt dan kan u eenvoudige via uw webgalerie uw bestelling plaatsen. Wij verwerken alles intern, dus kunnen snel leveren en u krijgt bericht zodra uw bestelling klaar ligt

Bestanden.
U kunt ook bestanden bestellen  , geoptimaliseerd  en geleverd op 2000x3000pxs. 

Per bestand € 20,- of 10 bestanden € 150,-

Bellen voor informatie of een afspraak

 Je kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten je dan de studio en aangrenzende visagieruimte zien, maar ook voorbeelden van zwangerschapsfoto’s. En je weet na afloop alles over onze mogelijkheden voor afdrukken op fotopapier of canvas en over inlijsten.

Apeldoornselaan 206
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
 
Portretfoto’s op afspraak, ook buiten vermelde tijden.