Zwangerschap

Zwangerschap

zwanger2In blijde verwachting

De zwangerschap is een hoogtepunt in je leven. Vooral de laatste maanden bepaalt dit wonder de vorm van je lichaam. Tot de geboorte van de nieuwe wereldburger een feit is en je lichaam z’n vertrouwde contouren weer terugkrijgt.

Heel jammer als je dan de fraaie welvingen niet hebt laten vastleggen, een tijdje vóór de geboorte. Want juist die bolle buik zorgt bij een uitgekiende belichting voor sfeervolle foto’s. En een waardevolle herinnering aan een heel bijzondere periode.

Onze professionele studio beschikt over de mensen, de apparatuur en de ervaring om zo’n intieme “blijde verwachting” foto te maken. Kom gewoon eens langs en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Een boek met mooie voorbeelden.

Ter inzage hebben wij een boek met voorbeelden, daarmee kunt u ideeën opdoen en uw persoonlijke wensen kenbaar maken.

De fotosessie

De eigenlijke fotosessie bestaat uit een afwisseling van totaalopnamen en close-ups, al of niet met je partner. Eventueel onderbroken door een verandering van kleding. Het geheel neemt ongeveer 45 tot 60 minuten in beslag. de opname kosten bedragen € 125,00. De opname kosten zijn inclusief de aanmaak van de webgallerie, 1 x 30×40 fotoafdruk en 3 x 13×18 fotoafdruk.

Binnen twee dagen per e-mail een link naar een persoonlijke webgallery met de leukste foto’s. Uit deze nog onbewerkte beelden kan je op je gemak een keuze maken. Als je de fotosessie aan familie of vrienden wilt laten zien, stuur je ze gewoon de link door.

Foto’s bestellen

Heb je bepaald welke foto’s je wilt laten vergroten en op welk formaat? Dan bestel je ook weer per e-mail of kom je gewoon even langs. Een afdruk op fotopapier – op elk formaat – ligt na 3 dagen voor je klaar, ook een afdruk op canvas kunnen wij in 3 dagen leveren. Nog sneller kan, maar dat heeft mogelijk invloed op de prijs.

Foto’s op CD.

Een CD met 8 bewerkte opnamen (2000×3000 pixels)   €125,- ( exclusief de kosten voor de shoot)

Bellen voor informatie of een afspraak

Je kunt natuurlijk even bellen ( 070-3657733 ) voor meer informatie, maar het is leuker om even naar de studio te komen. Wij laten je dan de studio en aangrenzende visagieruimte zien, maar ook voorbeelden van zwangerschapsfoto’s. En je weet na afloop alles over onze mogelijkheden voor afdrukken op fotopapier of canvas en over inlijsten.

 

Apeldoornselaan 206
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan
Maandag:  11:00 tot 18:00 uur
Di t/m Vr.: 09:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Portretfoto’s op afspraak, ook buiten vermelde tijden.